در روش های صنعتی مدرن خشک کردن زعفران میتوان با فراگیری اصول کارکردن دستگاههای خشککن زعفران، از بسیاری از مشکلات پیشگیری کرد. این دستگاهها در رنج وسیعی از اندازه و کارایی تولید میشوند.
از مزایای خشک کنهای صنعتی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- سرعت بالای خشک کردن رشتههای زعفران
- حجم خروجی بالا
- سیستمهای کنترلی پیشرفته به منظور کاهش خطا
- میزان استهلاک نسبی پایین
- امکان کنترل میزان رطوبت و حرارت
- امکان استفاده برای سایر محصولات مانند گیاهان دارویی
زمان کوتاه خشک کردن زعفران
وقتی از سرعت بالای خشک شدن رشتههای زعفران سخن میگوییم منظورمان محدودهی زمانی 15 دقیقهای است که در مقابل روشهای دیگر به طرز اعجاب آوری مناسب است و این زمان کوتاه خشک شدن منجر به حفظ کیفیت زعفران میشود.
حجم کاری بالای دستگاه خشک کن زعفران
این دستگاهها در مدلهای متنوعی عرضه میشوند و میتوانند گسترهی وزنی خوبی را در حد چندین کیلوگرم زعفران پوشش دهند.
سیستمهای کنترلی پیشرفته
دستگاههای خشک کن میتوانند به صورت دستی یا اتوماتیک تنظیم شوند و در هر دو این سیستمها توانایی کنترل حرارت و رطوبت و نوع انرژی مصرفی (گاز یا برق) را به اپراتور میدهد.