مقالات

مجوزهای قانونی مورد نیاز برای صادرات زعفران

زعفران یکی از مهم ترین محصولات صادراتی ایران است که نقش مهمی در درآمد و اشتغال‏زایی برای تولید کنندگان دارد. علاوه بر این زعفران عمده ترین محصول شهرهای خراسان، فارس و کرمان است. همچنین زعفران یک محصول استراتژیک در ایران است و سهم ایران در تولید و صادرات زعفران تقریبا ۹۰ درصد است. حدود ۲۰۰ نفر کارگر برای تولید…

ویژگی های زعفران صادراتی

اهمیت بسته بندی در صادرات زعفران غیر قابل انکار است. کشوری مانند ایران زعفران با کیفیتی تولید می کند. اما به جهت عدم بسته بندی مناسب و ارائه نامناسب کالا در فروش بین المللی آن موفقیت چندانی ندارد. در نقطه مقابل برخی کشور ها تنها با بسته بندی جذاب زعفران و ارائه کاتالوگ توضیحات کامل تولیدات…

نحوه ورود به بورس کالا و دریافت کد بورسی آتی کالا

در بازار بورس کالا برای این که بتوانیم به معاملات دسترسی داشته باشیم، باید ابتدا کد معاملاتی خود را دریافت کنیم. کد معاملاتی، کد سهامداری یا کد بورسی یک کد منحصر بفرد است که هر فرد برای سرمایه گذاری در بورس و استفاده از مزایای این بازار به آن نیاز دارد. ما در این مقاله…

خرید و فروش سهام زعفران در بورس کالا

چگونه وارد بازار بورس زعفران شویم؟ اگر می‌خواهید اقدام به انجام معامله در زعفران بورس کالا کنید، لازم است که در مورد نحوه به دست آوردن قیمت بورس زعفران اطلاعات کافی داشته باشید، اما قبل از تمامی این کارها داشتن یک کد بورسی کالا یا بازار آتی، می‌تواند به شما کمک کند که اقدام به…

راه اندازی کسب و کار بسته‌بندی خانگی زعفران

به طور کلی در زنجیره فرآوری زعفران ، دو بخش وجود دارند که می توانید با سرمایه کم و بدون مجوز وارد آن ها شوید. اولی فرآوری زعفران است؛ یعنی جداسازی کلاله از گل. شما گل ها را جمع کرده، یا آن ها را به صورت فله ای خریداری می کنید، آن ها را پرپر…

استفاده از کروسین در رنگ‌سازی و نساجی

عامل اصلی یا مهم ترین فاکتور موجود در کلاله ی زعفران کروسین است که پدید آورنده یزنگ زعفران محسوب می شود. از طرف دیگر می توان به کارتنوئیدها اشاره کرد که رنگ دانه های محلول در چربی اندک زعفران هستند. گفته شد که رنگ زعفران در یونان قدیم به رنگ سلطنتی مشهور بوده است، اکنون…

ترکیبات شیمیایی پیاز و بنه زعفران

پیاز زعفران دارای گلوکز، اسید اسپارتیک، اسید گلوتامیک، سیستیین، سرین، گلیسین، تریونین، آلانین، آرژنین، هیستیدین، لیزین، پروین، فنیل آلانین، لوسين، والين، متیونین و دو نوع ساپونین، که یکی گلیکوزید اسید اولیانوکلییک و دیگری استرویید ساپونین می باشد. به طوری که دیده می شود بر پایه گزارش بالا پیاز زعفران دارای ۶ اسید آمینه از گروه…

معرفی ماده آنتوسیان موجود در زعفران

آنتوسیان ها جزو گروه پیگمان های گلیکوزیدی می باشند که با اضافه شدن قند و سایر مواد به آنتوسیانیدین Anthocyanidin تبدیل می شوند. بنابراین در بعضی از مواد ممکن است، مقدار جزیی آنتوسیانیدن نیز همراه آنتوسیان ها باشد. آنتوسيان ها به رنگ های قرمز، آبی و یا بنفش دیده می شوند. آنتوسيان ها در شیره…

معرفی ماده سافرانال موجود در زعفران

در میان حدود ۱۶۰ ترکیب فرار و غیر فرار زعفران، حدود ۵۰- ۴۰ بخش شناسایی شده که در بین اجزای مزبور، سافرانال حدود 30-7۰٪ از کل ترکیب اسانس و 0.001 تا 0/006 درصد از وزن خشک آن را تشکیل می دهد. اجزای مهم شناخته شده در اسانس زعفران شامل سافرانال، ایزوفرون، ۶، ۲، ۲- تری…

معرفی ماده کروسین و پیکروکروسین موجود در زعفران

تحقیقات نشان داده است که زعفران شامل ۱۵۰ نوع ترکیب معطر و رنگی است، رنگ زرد زعفران در درجه اول به دلیل وجود کروسین در ترکیبات آن است. کروسین ترکیب شیمیایی است که مسئولیت رنگ دهی به زعفران را دارد. پیکروکروسین دارای طعم تلخ و شیمیایی است که بیشتر مسئول طعم دهی زعفران است. کروسین…