پیاز زعفران دارای گلوکز، اسید اسپارتیک، اسید گلوتامیک، سیستیین، سرین، گلیسین، تریونین، آلانین، آرژنین، هیستیدین، لیزین، پروین، فنیل آلانین، لوسين، والين، متیونین و دو نوع ساپونین، که یکی گلیکوزید اسید اولیانوکلییک و دیگری استرویید ساپونین می باشد.

به طوری که دیده می شود بر پایه گزارش بالا پیاز زعفران دارای ۶ اسید آمینه از گروه ۸ تایی اسیدهای آمینه بسیار ضروری برای بدن و نیز دارای ۹ اسید آمینه از گروه ۱۲ تایی اسیدهای دیگر امینه می باشد. هرگاه تحقیقات محققان، در ایران چنین نظری را تایید کند، شاید در آن صورت پیاز زعفران از نظر تغذیه خود منبع تولید درآمد مهمی باشد.
در آن صورت بنه زعفران از نظر تغذیه منبع تولید درآمد مهمی خواهد بود نیز ضرورت دارد طرح های پژوهشی پیرامون اثرات تغذیه بنه زعفران در غذای نشخوار کنندگان تهیه و اجرا گردد.
لازم به توضیح می داند که هم اکنون بنه زعفران زاگرس کلاله قرمز در گلپایگان به صورت سرخ کرده و یا جوشانده در شیر برای خوردن مورد استفاده قرار می گیرد. شاید تغذیه بنه زعفران در تغذیه خانم های باردار با توجه به وجود پانزده اسید آمینه از مجموع بیست اسید آمینه از اهمیت بالایی برخوردار باشد.