برداشت غنچه گل محمدی از اوایل اردیبهشت ماه تا اواخر تیرماه در منطقه آذربایجان ادامه می یابد. از میزان برداشت شده ۶۰ درصد آن برای عرق گیری و ۳۰ درصد خشک شده و میزان کمی نیز برای تهیه مربا و گل قند استفاده می شود. گل محمدی در اوایل صبح که هوا خنک می باشد چیده می شود و از این طریق مشتری پسندی آن نیز افزایش می یابد.
خرید و فروش غنچه گل محمدی آذربایجان به منظور صادرات آن به کشورهای همجوار مانند ترکیه و آذربایجان از اواسط اریبهشت تا اواخر تیرماه بازار داغی دارد. غنچه گل محمدی به صورت خشک و تر و تهیه شده از بهترین گلستان های آذربایجان توسط این مرکز قابل عرضه می باشد. صادرات غنچه گل محمدی به صورت خشک شده و یا گل پرپر شده به کشورهای همسایه مانند آذربایجان و ترکیه انجام می گیرد که این میزان در مقابل صادرات گلاب بسیار ناچیز می باشد.