30 آبان 1399

روش برداشت غنچه گل‌محمدی

برداشت غنچه گل محمدی از اوایل اردیبهشت ماه تا اواخر تیرماه در منطقه آذربایجان ادامه می یابد. از میزان برداشت شده ۶۰ درصد آن برای عرق گیری و ۳۰ درصد خشک شده و میزان کمی نیز برای تهیه مربا و گل قند استفاده می شود. گل محمدی در اوایل صبح که هوا خنک می باشد چیده می شود و از این طریق مشتری پسندی آن نیز افزایش می یابد.

خرید و فروش غنچه گل محمدی آذربایجان به منظور صادرات آن به کشورهای همجوار مانند ترکیه و آذربایجان از اواسط اریبهشت تا اواخر تیرماه بازار داغی دارد. غنچه گل محمدی به صورت خشک و تر و تهیه شده از بهترین گلستان های آذربایجان توسط این مرکز قابل عرضه می باشد. صادرات غنچه گل محمدی به صورت خشک شده و یا گل پرپر شده به کشورهای همسایه مانند آذربایجان و ترکیه انجام می گیرد که این میزان در مقابل صادرات گلاب بسیار ناچیز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *